عشایر در استان اصفهان ۱۲ هزار تن گوشت قرمز راهی بازار اصفهان کردند

عشایر در استان اصفهان ۱۲ هزار تن گوشت قرمز راهی بازار اصفهان کردند

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: عشایر اصفهان با رضایت خاطر راهی قشلاق شدند و بیش از ۱۲ هزار تن گوشت قرمز راهی بازار اصفهان کردند.

 

 

مختار اسفندیاری مدیرکل امور عشایر استان اصفهان با اشاره به تولید ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان اصفهان اظهار داشت: هرگونه ادعا درباره کسادی اقتصاد عشایر به ویژه در زمینه تولید گوشت قرمز که در روز‌های اخیر مطرح شده را رد می‌کنم چراکه عشایر قشقایی و بختیاری از خدمت رسانی در طول مدت ییلاق خود در استان اصفهان رضایت کامل داشتند.

او افزود: آبرسانی، سوخت رسانی و بازگشایی جاده‌ها موقع کوچ عشایر به نحو مطلوب انجام شد و تسهیلات بانکی به اعتبار ۱۷ میلیارد تومان نیز در اختیار عشایر استان اصفهان قرار گرفت.

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان تاکید کرد: ۳۵ هزار رأس پرواربندی در شهرستان‌های عشایر خیز اصفهان مانند سمیرم، فریدونشهر، چادگان، دامنه، شهرضا، دهاقان و جرقویه انجام شد.

او با اشاره به اینکه با توجه به افزایش قیمت گوشت، برخی عشایر انتظار دارند که قیمت دام زنده نیز افزایش پیدا کند، بیان داشت: ۹۵ درصد عشایر با رضایت کامل در زمینه تولیدات اقتصادی خود و فروش مناسب آن‌ها از استان اصفهان خارج و راهی قشلاق در استان‌های بوشهر و خوزستان شدند.